Cookie- og privatlivspolitik

CookieBesked

Cookie- og privatlivspolitik samt generelle vilkår for brug af www.seat-odense.dk.

1. Cookie- og privatlivspolitik

Når du klikker dig ind på www.seat-odense.dk, indsamles der oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi anvender og behandler disse oplysninger.

1.1. Ejeroplysninger

www.seat-odense.dk (herefter ”siden”) ejes og drives af: Autohuset Kronsbjerg A/S og Skandinavisk Motor Co. (herefter ”vi”).

1.2. Cookies

www.seat-odense.dk anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet - så vi kan huske dine præferencer f.eks. i forbindelse med "Book tid til service" funktionen.
  • Trafikmåling - så vi ved, hvorfra geografisk og hvor mange der besøger siden.
  • Annonceafvikling - så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere, hvor mange der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering - så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Siden anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

1.2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter en periode, som kan variere fra afsluttet besøg på vores hjemmeside op til et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

1.2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her:http://minecookies.org/cookiehandtering

1.2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

1.3 Vi anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

1.3.1 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

1.3.2 Annoncenetværk

Vi forbeholder os ret til at anvender følgende annoncenetværk:

  • Adform

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Personoplysninger

1.4.1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles evt. oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og markedsføring, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

1.4.2 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på via kontakt. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

1.4.3 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

2. Vilkår for anvendelse

2.1. Ophavsret

Vi har ophavsretten til alt materiale på denne hjemmeside. Materiale på sitet må ikke kopieres eller gengives, med undtagelse af det omfang, som er nødvendigt for at se materialet online. Uanset ovenstående kan der udskrives hele sider fra hjemmesiden til personligt brug. Billeder og logoer må ikke bruges på andre sites eller andre steder, uden man på forhånd har indhentet skriftligt tilsagn.

2.3. Siden informationsnøjagtighed, herunder også trediepartsinformationsansvar

Vi bestræber os på, at indholdet af vores internetsider er nøjagtige og opdaterede. Vi tager forbehold for trykfejl. Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre produktspecifikationerne. Bemærk, biler, der er vist med ekstraudstyr, som ikke er inkluderet i listepriserne.

2.4. Beskyttelse af besøgendes personlige data

Vi respekterer enhver oplysning af personlig karakter og vil behandle den konfidentielt. Brug af personlige data vil kun ske med personens egen accept.

2.5. Generelle vilkår

Vi tager generelt forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er komplet eller korrekt. siden kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser. Vi forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer og udstyr. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på siden. De viste biler på siden kan være monteret med ekstraudstyr.