SEAT starter 2017 med det populære Super sale-tilbud på SEAT Mii

De små biler står stadig for en stor del af bilsalget, og danskerne er glade for det skarpe design på SEAT Mii. Nu er SEAT klar til et nyt år med ’Super sale’ på modellen Mii, der især er et populært valg med SEAT Komplet, hvor alt det praktiske som forsikring og service er samlet i en fast, månedlig ydelse.

Danskerne køber biler som aldrig før, og den største andel af det salg sidder de små biler på. Hos SEAT er det Mii, der er får stor opmærksomhed. Derfor starter den lokale forhandler med ’Super ale’, når årets første weekend-åbent afholdes den 7. og 8. januar.

- Vi oplever fortsat en enorm interesse for vores lille SEAT Mii, der tilbyder ekstremt meget køreglæde til en billig pris. Bilen passer godt til danskernes bilbehov, og derfor vil vi give flere muligheden for at få masser af oplevelser på de danske veje i 2017 med vores SEAT Mii-tilbud, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

’Super sale’-prisen på SEAT Mii er 85.500 kr. for en fem-dørs Style-version, der inkluderer komfortudstyr som aircondition, fjernbetjent centrallås, elruder foran og desuden har hele fire års garanti som standard.


Kend udgifterne i 2017

Tendensen er, at de danske bilkøbere ikke har lyst til at bruge tid på alt det praktiske omkring bilkøbet som forsikring, service og vedligeholdelse. Derfor vinder tiltag som SEAT Komplet indpas i Danmark. Her inkluderes alle udgifter i en samlet pakke, og kunderne vælger netop denne løsning for kun at skulle tænke på én ting – en samlet månedlig udgift.

Det er altså slut med at skulle tænke på udgifter til finansiering, forsikring samt service og reparation. Med en SEAT Komplet-løsning på SEAT Mii starter prisen i 2017 fra under 1.600 kr. om måneden. 

- Vores kunder bruger lang tid på at undersøge, hvilken bil de vil have til at dække deres daglige kørselsbehov. Men med en travl hverdag har færre lyst til at bruge tid på at indhente forsikringstilbud, tænke på serviceregninger og vejhjælp, hvis der opstår problemer på vejen. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på SEAT Komplet, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

SEAT holder åbent i weekenden den 7. og 8. januar fra 11-16.


Fakta om ’Super sale’ på SEAT Mii:
SEAT Mii STYLE fem-dørs fra kun 85.500 kr.
Style-version inkluderer bl.a.:
- Aircondition
- Fjernbetjent centrallås
- Elruder foran
- Radio/CD med 6 højtalere
- Safety assist
- Karrosserifarvede dørgreb og sidespejle
- Højdejustérbart rat og førersæde


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk